FAIL (the browser should render some flash content, not this).


CONTRACT DE ELIBERARE DE RASPUNDERE

ACEST CONTRACT TREBUIE CITIT SI SEMNATA ANEXA LA CONTRACT, INAINTE DE A-I FI
PERMIS PARTICIPANTULUI ACCESUL LA ORICE ACTIVITATE LEGATA DE PAINTBALL.

PENTRU A MI SE PERMITE ACCESUL DE ORICE FEL LA JOCUL SI ACTIVITATILE LEGATE
DE PAINTBALL, CONFIRM SI SUNT DE ACORD CU URMATOARELE:


1. Riscul de ranire din activitatea si cu armamentul folosit pentru paintball este mare. Folosirea echipamentului de protectie si asumarea unei minime discipline va micsora considerabil riscul, fara a-l elimina insa pe deplin, existand totusi posibilitatea unor raniri grave.
2. Constient si de buna voie imi asum aceste riscuri, previzibile sau neprevizibile, chiar daca deriva din neglijenta altor persoane, inclusiv a organizatorilor, asumandu-mi intreaga responsabilitate pentru participarea mea la acest joc.
3. Sunt constient ca nepurtarea mastilor de protectie, din orice motiv, in teren, va duce accidental sau intentionat, printr-o descarcare a unui marker spre fata mea la raniri serioase, sau pierderea vederii ori a auzului. Sunt constient ca responsabilitatea mea de a purta masca protectoare este impetuoasa si imi asum responsabilitatea consecintelor daca nu respect acest fapt.
4. Inteleg ca jocul de paintball este psihic si fizic intens, astfel ca garantez faptul ca am o conditie fizica si psihica buna. Am citit si inteleg regulile jocului si ma voi conforma tuturor regulilor si reglementarilor valabile in acest joc. Daca observ orice pericol neobisnuit in timpul participarii mele la joc, voi anunta cat mai repede posibil reprezentantii terenului „ARMY OF PAINTBALL”.
5. Confirm faptul ca am citit si inteles Regulamentul de Joc si Protectia Muncii si sunt de acord sa le respect intocmai.
6. Inteleg faptul ca imi asum intreaga responsabilitate pentru participarea mea la toate activitatile legate de PAINTBALL, si totodata ii eliberez de orice alte obligatii pe organizatorii acestor activitati, pe colaboratorii acestora, obligatii ce pot implica cereri de despagubire (in caz de accident de orice fel sau furturi), sau pot aduce daune si prejudicii de orice natura la adresa celor mentionati mai sus, in numele meu precum si al reprezentan?ilor mei legali.
7. Confirm faptul ca am peste 18 ani (daca nu, vezi partea a doua a contractului).
8. Sunt de acord cu faptul ca organizatorii au dreptul total de folosire a eventualelor materiale publicitare (poze, filme, etc.) realizate in timpul acestei actiuni.
9. Inteleg si sunt de acord ca acest contract acopera toate activitatile legate de Paintball organizate de S.C. ARMY OF PAINTBALL S.R.L, la care particip acum dar si la care voi participa in viitor.

AM CITIT ACEST CONTRACT INTELEGAND PE DEPLIN TOTI TERMENII SAI, INTELEGAND FAPTUL CA SEMNANDU-L RENUNT LA DREPTURI SUBSTANTIALE, SI MA OBLIG SA RESPECT INTOCMAI TOATE REGULILE DE SIGURANTA SI PROTECTIE PRIN SEMNAREA DE BUNA VOIE, VOLUNTAR SI FARA NICI O CONSTRANGERE DIN PARTEA NIMANUI A ANEXEI ATASATE ACESTUI CONTRACT DE ELIBERARE DE RASPUNDERE.